<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Kystvandringen 2019 – på cykel – på Kalvebod Fælled på Amager

Skrevet søndag d. 21. april 2019

          

Danmarks smukke kyster er igen i fokus, når familier og venner er inviteret til at gå tur langs vandet søndag den 26. maj, hvor Kystvandringen løber af stablen. I København S kan deltagere cykle en tur på den smukke Kalvebod Fælled. Kystvandringen slår et slag for at få flere til at få motion i den danske natur. Bag eventen står Hjerteforeningen og Danmarks Naturfrednings-forening. Kystvandringen så dagens lys i 2012, og arrangementet langs Danmarks kyster finder i år sted for 8. år i træk.

Turene langs de danske kyster med Kystvandringen bliver en dag, hvor fællesskab og storslået natur kommer i centrum. Uanset om du brænder for at være en del af et fællesskab, om motionen er det vigtigste, eller om det er en naturoplevelse, du er ude efter, så byder Kystvandringen på det hele.

På Amager går starten søndag den 26. maj 2019 klokken 11, med start ved Naturcenter Amager, Granatvej 3- 15.

Vi cykler stille og roligt fra Naturcenter Amager ud over Københavns største inddæmmede naturområde til fugletårnene på den nyeste dæmning, som blev færdig i 2012. Vi får en friluftsvejleder med fra Naturcenter Amager, så undervejs bliver vi orienteret om området, naturen og dyrelivet.

Turen varer ca. 3 timer og vi cykler ca. 10 km. Der er ikke indlagt egentlig frokostpause, men da der vil være stop undervejs, kan man godt medbringe noget at spise og drikke.

Medbring gerne egen cykel – eller lej én ved Friluftshuset for 40 kroner. Der er cykler til både voksne og større børn.

Turen er gratis – der er ingen tilmelding – bare mød op.

Kystvandring – på cykel – på Kalvebod Fælled

Er du interesseret i at høre mere, så er du velkommen til at kontakte Margit Grome, formand for Hjerteforeningen i København S.

Mail: margitgrome@gmail.com