Nyhedsbrev- marts 2018.

Læs bla. om afholdt generalforsamling, landsindsamling og hjertecafé med foredrag

Skrevet tirsdag d. 20. februar 2018

IMG_9869 ver 2

Der blev holdt generalforsamling den 1. februar 2018 i Hjerteforeningen København S

Generalforsamlingen forløb fint. Under punktet valg af bestyrelsesmedlemmer, var der var en enkelt ændring, da Jann Kuusisaari valgte at træde ud af bestyrelsen. Heldigvis fortsætter Jann som frivillig. Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig. Bestyrelsens sammensætning er således:

Titelpost Navn

Margit Grome

Birgit Erichsen

Sanne Krogh

Flemming Nyborg Andersen

Hanne Nielsen

Mathilde Agerskov Schjøtt

Suppleant

Crista Axen

Foto øverst på siden viser bestyrelsen: Birgit, Flemming, Margit

Hanne, Sanne og Crista

Mathilde var desværre ikke til stede, da foto blev taget.

Hjertemotion

Det er ikke for sent at komme i gang.

Der er stadig enkelte pladser på vores populære hjertemotionshold. Fysioterapeut Maria Dinesen er instruktør og sørger for afvekslende og sjov motion

– tilpasset dit niveau. Træningssale i Sundhedshus Amager benyttes.

Repræsentanter for bestyrelsen i Hjerteforeningen København S vil også være til stede.

Tidspunkt: Lørdag kl. 09:15 – 10:15.

Vi starter med en times motion efterfulgt af en halv times hygge og snak.

Sted: Sundhedshus Amager, Hans Bogbinders

Allé 3, Indgang 7, stuen, 2300 København S.

OBS: Indgang 7 er inde i gården.

Det koster 600 kr. for 16 gange. Har du lyst til at dyrke motion i trygge rammer, så kontakt venligst formand margitgrome@gmail.com

Hjertecafé med foredrag

Tidspunkt Torsdag den 1. marts 2018 klokken 15:00 – 17:00.

Sted: Sundhedshus Amager, Hans Bogbinders

Allé 3, Indgang 7, mezz, 2300 København S.

OBS: Indgang 7 er inde i gården.

Emne: ”Atrieflimren og ablation”

ved Christina Alhede, Læge, ph.d. Kardiologisk afdeling, Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

Alle er velkomne – ingen tilmelding – bare mød op.

Landsindsamling

Vi vil lige minde om Hjerteforeningens landsindsamling den 22. april 2018. De indsamlede midler går til forebyggelse, patientstøtte og til forsknings-projekter. Således bidrager de indsamlede midler til, at behandlingen af hjerte-kar-patienter er baseret på solid og aktuel forskning inden for området.

Indsamlingen foregår atter i år ved, at indsamlerne går fra dør til dør med et indsamlingshjerte.

Lokalforeningen har igen i år lånt lokaler i Sundhedshus Amager på Hans Bogbinders Allé 3, Indgang 7. Det er her, du henter og afleverer dit indsamlingshjerte på dagen.

Hvis du vil deltage i indsamlingen, skal du forinden melde dig som indsamler på https://indsamling.hjerteforeningen.dk

Vi fortæller meget mere om indsamling i vores nyhedsbrev for april – men vi vil meget gerne have tilmeldinger så hurtigt som muligt.

Hjertemotion er startet igen 6. januar 2018 og sidste gang er 5. maj 2018.

Hjertecafé med foredrag er planlagt til den 5. april og den 3. maj klokken 15:00 – 17:00 – program er endnu ikke helt fastlagt.

(Ruten er i alt på mellem 5 og 6 km).

Kalender og Facebook

Vores aktiviteter indsættes løbende i vores kalender, og ligeledes omtales de på vores Facebook-side:

Kalender: http://kbhs.hjerteforeningen.dk/

Facebook: www.facebook.com/hjerte2300s